Forum stoi na nowym silniku. Stare hasła zostały unieważnione. Musisz ustawić nowe hasło przed pierwszym logowaniem, zrobisz
to przez opcję "Nie pamiętam hasła", które znajduje się poniżej formularza logowania. Link do zmiany hasła zostanie wysłany na adres e-mail przypisany do konta.
Jeśli zalega Ci jakiś sprzęt medyczny nowy lub z demobilu chętnie go odkupię. Rozważę każdą ofertę:
-środki opatrunkowe,
-urządzenia elektryczne,
-wyposażenie karetek,
-sprzęt wojskowy.
Jeśli posiadasz coś takiego lub coś co w/g Ciebie ma związek z medycyną, a tego nie potrzebujesz, daj mi znać
Ogólnie na All to wystawione są takie o to dziwadła ale pamiętam że byłem u nich kiedyś na placu to stało też kilka wojskowych karetek.Musiał byś podpytać choćby mailem czy mają coś jeszcze.
Niestety duże koneksje, przetargi często są ustawione... Ten sprzęt mógłby jeszcze posłużyć do ratowania życia, a służy do nabijania kieszeni handlarzom
Ja pracuję w wojsku i dowiedziałem się że była do sprzedania WSK-a stan wzorowy bo sprzęt na zapasie wojennym. Niestety praktycznie brak szans na zakup a sprzęcik wart zakupu ponieważ zawsze utrzymany w stanie praktycznie fabrycznym i przebieg około 600 km.
We wrocławskiej agencji mienia wojskowego są skrzynki z wyposażeniem medycznym na sprzedaż. Możesz zadzwonić i popytać. Podobno z wysyłką też nie ma problemu.