Forum stoi na nowym silniku. Stare hasła zostały unieważnione. Musisz ustawić nowe hasło przed pierwszym logowaniem, zrobisz
to przez opcję "Nie pamiętam hasła", które znajduje się poniżej formularza logowania. Link do zmiany hasła zostanie wysłany na adres e-mail przypisany do konta.
Aby podgrzać trochę oczekiwanie na kalendarz mogę zdradzić, że w tym roku kalendarz będzie bardziej funkcjonalny, a oprócz tego staram się, aby pojawiło się oprócz niego jeszcze inne rzeczy. Stay tuned!
Motor to masz w pralce! ||| "Prawdziwy facet poci się olejem, jak rozdzielacz w Bizonie" ||| Spirit: "Jak odpalisz moją MZtę jestem twój"
"Jawa is made for repairing, MZ is made for riding"
"Smutne jest to, że wy, Polacy macie taki problem z alkoholem"
Tak, już w zasadzie jest, dziś postaram się spiąć to wszystko i wrzucić odpowiedni temat
Motor to masz w pralce! ||| "Prawdziwy facet poci się olejem, jak rozdzielacz w Bizonie" ||| Spirit: "Jak odpalisz moją MZtę jestem twój"
Własnie widzę ze kalendarz już jest...... ale z nie fajnym błędem
Akurat związnym z moim zdjęciem
Ricko 41 -Mz etz 251
Gdzie tam jest 251??? to jest 150 ....
Ricko41, dzięki za czujność! Moja wina, przekopiowałem z okładki model... Sprawa naprostowana, mam nadzieję, że nikt jeszcze nie zdążył zamówić...
Ogólnie to czekam jeszcze na jedną rzecz, dlatego prosiłbym o wstrzemięźliwość z zamawianiem, bo będzie jeszcze jedna niespodzianka.
Niestety, o ile na dużym kalendarzu uda się skorygować, o tyle biurkowe już są podrukowane, niestety z błędem...Taki smaczek
Pojawia się nowy zapis w regulaminie wymagań dotyczących zdjęć. Chodzi o to, że zdjęcia są delikatnie kadrowane, aby dopasować je do kalendarza i znak wodny może zostać obcięty. Dlatego proszę najlepiej o nie dodawanie.
"* Proszę o nie dodawanie znaku wodnego lub innego podpisu na zdjęciu. Nick autora zdjęcia będzie wydrukowany na kalendarzu obok foto i nie jest konieczne dublowanie."