Forum stoi na nowym silniku. Stare hasła zostały unieważnione. Musisz ustawić nowe hasło przed pierwszym logowaniem, zrobisz
to przez opcję "Nie pamiętam hasła", które znajduje się poniżej formularza logowania. Link do zmiany hasła zostanie wysłany na adres e-mail przypisany do konta.
Siema...mam pytanie...czy wybiera się ktoś w tym roku do Czarnogóry na Moto...ja w końcu zamierzam jechać.. wstępny termin to lipiec-sierpień.. wszystko jeszcze zależy od sytuacji w pracy.Planuje wyjazd na 14 dni..4 dni na dojazd i powrót i 10 dni na miejscu...tempo turystyczne...bez pośpiechu.
Wszedzie dobrze ale na VFR najlepiej ,a czerwone są najszybsze.
Fioletowa MZ 251-90r-na zawsze w mojej pamięci pozostaniesz
MZ ETZ 150-narazie w czesciach
Buła, z doświadczenia wiem, że bałkany to poza największym sezonem. Pomyśl o początku września (łatwiej o noclegi, temperatury dalej znośne i mniej ludzi wszędzie).
Wino, konserwy, muzyka bez przerwy
Strachliwi zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali eMZeciarze.
No też myślałem o wrześniu....tylko na początku był problem w pracy...teraz się trochę pozmienialo i myślę o wrześniu właśnie że względu na temperatury i jakby nie patrzeć też taniej.
Jędrek a Ty w Polsce czy gdzieś za granicą?
Narazie Czarnogóra dla Polaków zamknięta ale mam nadzieję że za miesiąc.. dwa coś się zmieni..chyba że wymyśla znowu druga fazę tej ściema zwanej wirusem.
Wszedzie dobrze ale na VFR najlepiej ,a czerwone są najszybsze.
Fioletowa MZ 251-90r-na zawsze w mojej pamięci pozostaniesz
MZ ETZ 150-narazie w czesciach
Mógłbym jechać, ale już dziś w radiu mówili że po woli wracają Obostrzenia przeciwko pseudo pandemii... Akurat mówili o Czarnogórze że do 2 tyg będzie zakaz , akurat m. I. n tam przekraczać granice
-Jeszcze raz byś mnie pierdolnął młotem w łep >
a bym puścił świnie ! :3
komar>wsk175>mz 250,251>sv650Nx2,1000x3>gsxr1000k6,k8 ,k9> wigry + gsxr 1000 l4> gsxr 1000L9 + mz etz 301