Siemanko
Potrzebuje się dowiedzieć wszystkiego o ramach czym się różnią po czym poznać ze dana rama jest od danej mz chodzi mi konkretne szczegóły,wymiary cokolwiek bo mam ETZ 251 i potrzebuje zdiagnozować czy aby na pewno to jest 251 a nie np 150
Motocykl: MZ ETZ 250 Pomógł: 171 razy Wiek: 34 Dołączył: 09 Sie 2009 Posty: 5324 Skąd: Kościerzyna
Wysłany: 2024-01-29, 21:31
Ramę 251 poznasz po wahaczu, prawa tuleja (od strony łańcucha) jest szersza niż lewa, na belce pod zbiornikiem paliwa będą z dwóch stron wytłoczone wgłębienia, po jednym na stronę.
_________________ Zlutowany na kwadracie zaczynam se rozkminiać kto w MZ-tach był od zawsze, kto pod temat się podszywa MZ - recydywa znów się odzywa, znów to zrobiłem, nie potrafisz mnie zatrzymać! Historia z marką MZ luknij -> http://forum.mz-klub.pl/v...p=367810#367810 W garażu: MZ ETZ 250 89r. w eksploatacji | MZ ETZ 125 w eksploatacji | ETZ 250A 88r. w eksploatacji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum