Forum stoi na nowym silniku. Stare hasła zostały unieważnione. Musisz ustawić nowe hasło przed pierwszym logowaniem, zrobisz
to przez opcję "Nie pamiętam hasła", które znajduje się poniżej formularza logowania. Link do zmiany hasła zostanie wysłany na adres e-mail przypisany do konta.

Zakup pojazdu do renowacji bez przeglądu od 2024 roku

..i lewo, czyli dyskusje na temat przepisów w naszym kraju

Moderator: mod_team

EndriuBis
Klubowicz

Post autor: EndriuBis »

szakal7891 pisze:U nas w starostwie rejestrują bez przeglądu, nazywa się to chyba zgłoszenie zakupu, z tym że dowód rejestracyjny zostaje w urzędzie. ......
Ciekawe co piszesz. Czyżby każdy urząd rządził się swoim prawami ?? państwo w państwie ?

Jak kilka late temu miałem problem. Na szczęście były to jeszcze czasy, kiedy "dało się zrobić przegląd samemu dowodowi rejestracyjnemu" :grin: teraz już tak praktycznie się nie da. Na stacjach diagnostycznych są kamery.
Z drugiej strony może to i dobrze bo od tego zależy bezpieczeństwo ludzi.
"Życie jest piękne, złe są tylko chwile"

ks. Jan Kaczkowski (1977 - 2016)
Awatar użytkownika
Martini55
Klubowicz

Post autor: Martini55 »

Na szczęście były to jeszcze czasy, kiedy "dało się zrobić przegląd samemu dowodowi rejestracyjnemu" :grin: teraz już tak praktycznie się nie da. Na stacjach diagnostycznych są kamery.
- w dzisiejszych czasach też się da i to bez najmniejszego problemu :piwo:
Awatar użytkownika
kosior30
Klubowicz

Post autor: kosior30 »

EndriuBis pisze:Czyżby każdy urząd rządził się swoim prawami ?? państwo w państwie ?
Od kiedy mieszkasz w Polsce? :mrgreen:
Motor to masz w pralce! ||| "Prawdziwy facet poci się olejem, jak rozdzielacz w Bizonie" :) ||| Spirit: "Jak odpalisz moją MZtę jestem twój"
"Jawa is made for repairing, MZ is made for riding"
"Smutne jest to, że wy, Polacy macie taki problem z alkoholem"
ODPOWIEDZ