Forum stoi na nowym silniku. Stare hasła zostały unieważnione. Musisz ustawić nowe hasło przed pierwszym logowaniem, zrobisz
to przez opcję "Nie pamiętam hasła", które znajduje się poniżej formularza logowania. Link do zmiany hasła zostanie wysłany na adres e-mail przypisany do konta.

Jakiej marki zapłon elektroniczny?

Usługi, części, sprzedawcy na allegro, zobacz gdzie warto robić zakupy i naprawy

Moderatorzy: ETZ_PRORIDER, mod_team

Macius08
Klubowicz

Jakiej marki zapłon elektroniczny?

Post autor: Macius08 »

Witam
Jest ktoś wstanie polecić zapłon elektroniczny do es 250/2?
Mnie juz trafia nie powiem co bo juz mam ostrzeżenie i pomału kończą mi sie pomysły na iskrę.

W jakich pieniądzach sie rozglądać za zapłonem i do kogo uderzyć by na tym zapłonie sie nie przejechać bardziej jak na klasycznym.
Awatar użytkownika
ETZ_PRORIDER
mod_team
Kontakt:

Post autor: ETZ_PRORIDER »

Bierz CDI od Audiobass :piwo:
Zlutowany na kwadracie zaczynam se rozkminiać kto w MZ-tach był od zawsze, kto pod temat się podszywa MZ - recydywa znów się odzywa, znów to zrobiłem, nie potrafisz mnie zatrzymać! Historia z marką MZ luknij ;) -> http://forum.mz-klub.pl/viewtopic.php?p=367810#367810 W garażu: MZ ETZ 250 89r. w eksploatacji | MZ ETZ 125 w eksploatacji | ETZ 250A 88r. w eksploatacji.
Awatar użytkownika
kosior30
Klubowicz

Post autor: kosior30 »

Macius08 pisze:Mnie juz trafia nie powiem co bo juz mam ostrzeżenie
Nauka nie idzie w las - była nagana, więc jest i pochwała, za wzięcie wskazówek do siebie :ok2:

Przenoszę do właściwego działu.
Motor to masz w pralce! ||| "Prawdziwy facet poci się olejem, jak rozdzielacz w Bizonie" :) ||| Spirit: "Jak odpalisz moją MZtę jestem twój"
"Jawa is made for repairing, MZ is made for riding"
"Smutne jest to, że wy, Polacy macie taki problem z alkoholem"
ODPOWIEDZ