|
|
Modyfikacja sprzęgła ETZ 125/150 na siedmiotarczowe. |
| Autor |
Wiadomość |
intr

Motocykl: Etz 175, MZ 500 Tour
Pomógł: 54 razy Wiek: 43 Dołączył: 01 Lut 2006 Posty: 2020 Skąd: Międzychód
|
Wysłany: 2025-10-13, 23:24 Modyfikacja sprzęgła ETZ 125/150 na siedmiotarczowe.
|
|
|
Czołem,
Kompletny opis problemu i przeróbki znajduje się pod linkiem poniżej. W razie jakiś pytań czy wątpliwości, zapraszam tutaj na forum
https://intr.usermd.net/pliki/7tarcz/7tarcz.html
Wiem, że strona nie jest zbyt przyjazna telefonom czy tabletom, ale z racji jej wieku - zaraz 20 lat - nie była pomyślana jako responsywna. Chrome na Android ma tryb czytania, który fajnie uprasza i zawija treść. Można się ratować tą opcją. |
_________________ Kto chce - znajdzie sposób, kto nie chce - znajdzie powód.
https://intr.usermd.net/ <-- nowy adres strony Usprawnienia MZ (hoth.amu.edu.pl/~intr) |
|
|
|
 |
kosior30
Klubowicz Łysy JWP

Motocykl: MZ ETZ 250e '87
Pomógł: 139 razy Wiek: 39 Dołączył: 25 Maj 2009 Posty: 7826 Skąd: Żyrardów
|
Wysłany: 2025-10-14, 20:06
|
|
|
Mimo, iż nie planuję grzebać przy takim ustrojstwie, to z przyjemnością i zaciekawieniem przeczytałem. Jak zawsze rzeczowy wywód |
_________________ Motor to masz w pralce! ||| "Prawdziwy facet poci się olejem, jak rozdzielacz w Bizonie" ||| Spirit: "Jak odpalisz moją MZtę jestem twój"
"Jawa is made for repairing, MZ is made for riding"
"Smutne jest to, że wy, Polacy macie taki problem z alkoholem" |
|
|
|
 |
Marcin W.

Motocykl: Mz ETZ150/250
Pomógł: 63 razy Wiek: 47 Dołączył: 27 Cze 2006 Posty: 1077 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2025-10-15, 02:03
|
|
|
"Ludzie, ludzie czy wy wiecie? - ja po nocy modyfikuje sprzęgło w swojej Mzecie!!!!"
intr, Swoimi pomysłami znów "wznosisz" MZ ETZ 150/175 na "wyższy poziom" a wszystko dzięki swojej wiedzy, determinacji i umiejętnościami którymi dzielisz się tutaj z nami na forum i na pewno każdy z nas to docenia!!!! |
_________________ Motto braci Koala-"Jesteśmy po to aby pomagać..."
"A przyczyną wszystkich naszych problemów jest zwykła mała niepozorna usterka..."
Szukasz wirnika do MZ ETZ 150/250/251 lub twój wirnik wymaga regeneracji sprawdź moje aukcje (oraz dział ogłoszeń forum) |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|