Forum stoi na nowym silniku. Stare hasła zostały unieważnione. Musisz ustawić nowe hasło przed pierwszym logowaniem, zrobisz
to przez opcję "Nie pamiętam hasła", które znajduje się poniżej formularza logowania. Link do zmiany hasła zostanie wysłany na adres e-mail przypisany do konta.

Przestroga Serwis Motocyklowy Damian Skubiszewski Nawrocko

Usługi, części, sprzedawcy na allegro, zobacz gdzie warto robić zakupy i naprawy

Moderatorzy: ETZ_PRORIDER, mod_team

Czarnyy251
Klubowicz

Przestroga Serwis Motocyklowy Damian Skubiszewski Nawrocko

Post autor: Czarnyy251 »

Chciałem przestrzec przed panem który sprzedaje nie pasujące zapłony cdi na portalach
typu olx (Gorzów Wielkopolski) oraz oszukuje ludzi na części, jest to znany serwisant gdzie ma konto na youtube pod nazwą Serwismotocyklowy, ma wyłączone komentarze przez co się wybiela. Piszę o nim ponieważ miałem cdi od tego pana i okazało się że nie idzie zamontować bez wiercenia karterów, później po montażu okazały się spalone cewki to nie mój jedyny przypadek, sprzedawca nie odbiera telefonów, brak reklamacji na przedmiot a poniżej przedstawiam podobny przypadek .

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Załączniki
3.jpg
2.jpg
1.jpg
Awatar użytkownika
ETZ_PRORIDER
mod_team
Kontakt:

Post autor: ETZ_PRORIDER »

Nie jesteś jedynym oszukanym przez tego człowieka. Przez długie lata ogłasza się na olxach i nawet na yt dał kiedyś film wyjaśniający.
Zlutowany na kwadracie zaczynam se rozkminiać kto w MZ-tach był od zawsze, kto pod temat się podszywa MZ - recydywa znów się odzywa, znów to zrobiłem, nie potrafisz mnie zatrzymać! Historia z marką MZ luknij ;) -> http://forum.mz-klub.pl/viewtopic.php?p=367810#367810 W garażu: MZ ETZ 250 89r. w eksploatacji | MZ ETZ 125 w eksploatacji | ETZ 250A 88r. w eksploatacji.
ODPOWIEDZ