Forum stoi na nowym silniku. Stare hasła zostały unieważnione. Musisz ustawić nowe hasło przed pierwszym logowaniem, zrobisz
to przez opcję "Nie pamiętam hasła", które znajduje się poniżej formularza logowania. Link do zmiany hasła zostanie wysłany na adres e-mail przypisany do konta.
Witam
Co prawda miałem taki problem i sobie finalnie przypomniałem hasło, ( kupiłem Bilobil taki specyfik na poprawę koncentracji i pamięci w aptece ) ale jak ktoś inny będzie miał podobny problem to może już sobie nie poradzić. Dlatego informuje że taki problem istnieje i jeśli się da to może warto to naprawić. Powiadomienia nie było też w folderze spam w swojej skrzynce pocztowej....
Motto braci Koala-"Jesteśmy po to aby pomagać..."
"A przyczyną wszystkich naszych problemów jest zwykła mała niepozorna usterka..."
Szukasz wirnika do MZ ETZ 150/250/251 lub twój wirnik wymaga regeneracji sprawdź moje aukcje (oraz dział ogłoszeń forum)
Ogólnie forum technicznie umiera. Musimy temu jakoś zaradzić, ale nie ma komu
Motor to masz w pralce! ||| "Prawdziwy facet poci się olejem, jak rozdzielacz w Bizonie" ||| Spirit: "Jak odpalisz moją MZtę jestem twój"
"Jawa is made for repairing, MZ is made for riding"
"Smutne jest to, że wy, Polacy macie taki problem z alkoholem"