Forum stoi na nowym silniku. Stare hasła zostały unieważnione. Musisz ustawić nowe hasło przed pierwszym logowaniem, zrobisz
to przez opcję "Nie pamiętam hasła", które znajduje się poniżej formularza logowania. Link do zmiany hasła zostanie wysłany na adres e-mail przypisany do konta.

Regulamin pisania nowych ogłoszeń

To chyba oczywiste.

Moderator: mod_team

Awatar użytkownika
Qba
mod_team
Kontakt:

Regulamin pisania nowych ogłoszeń

Post autor: Qba »

1. Nie piszcie kupię bo już jesteście w tym dziale i jest to nie potrzebne, wystarczy sam element.
2. Tytuł tematu musi zawierać poszukiwaną część (marka, model) chyba, że części poszukujemy więcej.
3. Każdy nowo założony temat musi mieć zaznaczony termin ważności na maksymalnie 1 miesiąc.
4. Absolutnie nie będziemy akceptować ogłoszeń w stylu: "Kupię papiery do motóra". Handel taki jest prawnie zabroniony.
5. Nie rozmawiać o głupotach w tym dziale, jedynie ścisłe pytanie.
6. Proponuję podać maksymalną granicę cenową szukanego elementu.
7. Posty piszemy poprawnie po polsku a zdania zaczynamy od wielkiej litery.

Niestosowanie się do powyższych zaleceń grozi kasacją tematu.
Ostatnio zmieniony 2014-11-17, 22:35 przez Qba, łącznie zmieniany 11 razy.
Ja tu tylko sprzątam...
Awatar użytkownika
motomaciey
Klubowicz
Kontakt:

Jak wygasić ogłoszenie

Post autor: motomaciey »

Podczas zakładania nowego tematu, w panelu zaznaczonym poniżej na obrazku, wybieramy wartość do jednego miesiąca. Proszę nie mylić z "Czasem trwania ankiety".
Obrazek
Ostatnio zmieniony 2014-01-12, 22:34 przez motomaciey, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
kosior30
Klubowicz

Post autor: kosior30 »

Warny nie skutkują, instruowanie nie skutkuje, więc ogłaszam - od dziś wszystkie ogłoszenia bez ustawionego czasu ważności postu zgodnie z powyższym postem motomacieya lądują z miejsca w śmietniku.
Motor to masz w pralce! ||| "Prawdziwy facet poci się olejem, jak rozdzielacz w Bizonie" :) ||| Spirit: "Jak odpalisz moją MZtę jestem twój"
"Jawa is made for repairing, MZ is made for riding"
"Smutne jest to, że wy, Polacy macie taki problem z alkoholem"
Zablokowany