Forum stoi na nowym silniku. Stare hasła zostały unieważnione. Musisz ustawić nowe hasło przed pierwszym logowaniem, zrobisz
to przez opcję "Nie pamiętam hasła", które znajduje się poniżej formularza logowania. Link do zmiany hasła zostanie wysłany na adres e-mail przypisany do konta.
Żadne zawracanie gitary, no problemos Tak jak piszę - temat do ogarnięcia. Jak masz jakąś rodzinę czy znajomych w Polsce, którzy przesyłają Tobie coś od czasu do czasu, to ew. by można zamówić kalendarz do nich i przy nadażającej się okazji poleci sobie kalendarz do Japonii Ale to już jak chcesz
Motor to masz w pralce! ||| "Prawdziwy facet poci się olejem, jak rozdzielacz w Bizonie" ||| Spirit: "Jak odpalisz moją MZtę jestem twój"
"Jawa is made for repairing, MZ is made for riding"
"Smutne jest to, że wy, Polacy macie taki problem z alkoholem"
Ja jeszcze czekam na kubek zamówiłem z tydzień przed świętami ale dzwonił do mnie ten gość co to wysyła i powiedział że między świętami wyśle...narazie czekam
Krzychu1989, Miałem identyczną sytuację. Lecz wczoraj juz odebrałem kalendarz wraz z kubkiem
Zlutowany na kwadracie zaczynam se rozkminiać kto w MZ-tach był od zawsze, kto pod temat się podszywa MZ - recydywa znów się odzywa, znów to zrobiłem, nie potrafisz mnie zatrzymać! Historia z marką MZ luknij -> http://forum.mz-klub.pl/viewtopic.php?p=367810#367810 W garażu: MZ ETZ 250 89r. w eksploatacji | MZ ETZ 125 w eksploatacji | ETZ 250A 88r. w eksploatacji.
Motor to masz w pralce! ||| "Prawdziwy facet poci się olejem, jak rozdzielacz w Bizonie" ||| Spirit: "Jak odpalisz moją MZtę jestem twój"
"Jawa is made for repairing, MZ is made for riding"
"Smutne jest to, że wy, Polacy macie taki problem z alkoholem"