Forum stoi na nowym silniku. Stare hasła zostały unieważnione. Musisz ustawić nowe hasło przed pierwszym logowaniem, zrobisz
to przez opcję "Nie pamiętam hasła", które znajduje się poniżej formularza logowania. Link do zmiany hasła zostanie wysłany na adres e-mail przypisany do konta.
Witam czy możecie u siebie zweryfikować bo wiem że nie tylko ja mam z tym problem. Kiedyś działało dziś jest z tym problem. Nie wiem czy to google coś zmieniło, czy na forum w skrypcie jest coś nie tak? - To jak "Towarzysze" pomożecie? https://www.youtube.com/watch?v=tD651uQqV2k
Motto braci Koala-"Jesteśmy po to aby pomagać..."
"A przyczyną wszystkich naszych problemów jest zwykła mała niepozorna usterka..."
Szukasz wirnika do MZ ETZ 150/250/251 lub twój wirnik wymaga regeneracji sprawdź moje aukcje (oraz dział ogłoszeń forum)
PPM ---> otwórz obraz w nowej karcie ---> zmieniasz rozdzielczość na końcu linku (jeśli potrzebujesz wkleić pełną) i dajesz enter ---> kopiujesz adres ---> wklejasz:
Motor to masz w pralce! ||| "Prawdziwy facet poci się olejem, jak rozdzielacz w Bizonie" ||| Spirit: "Jak odpalisz moją MZtę jestem twój"
"Jawa is made for repairing, MZ is made for riding"
"Smutne jest to, że wy, Polacy macie taki problem z alkoholem"