Forum stoi na nowym silniku. Stare hasła zostały unieważnione. Musisz ustawić nowe hasło przed pierwszym logowaniem, zrobisz
to przez opcję "Nie pamiętam hasła", które znajduje się poniżej formularza logowania. Link do zmiany hasła zostanie wysłany na adres e-mail przypisany do konta.
Siemano! Razem z kumplami z Wueska.pl rozkręcamy jakiegoś spota koło 15 kwietnia, jako, że kilka MZ też byłoby miło zobaczyć może jest ktoś, kto pisałby się na coś takiego?
Co to jest spódniczka? To kurtyna najmniejszego teatru świata, w którym raz odbywa się premiera, co miesiąc krwawy dramat i mieści jednego widza na stojąco.
Jeżeli zginę to w przekonaniu , że robiłem to co naprawdę kochałem - motocykle.
Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień.....
No ale pytanie co sie konkretnie zobaczy? jezdzic po Rzeszowie bez celu to bez sensu. jeśli jakieś konkrety to być może że bym się wybrał. może w okolicach coś jest??
Tam z okolic Jarosławia się wybiera 2 osoby, także mógłbyś dołączyć, moglibyśmy gdzieś pojechać, pozwiedzać ciekawe miejsca, ale tak jak mówię, to jest wsio do dogadania.
[ Dodano: 2012-03-16, 17:30 ]
Ogólnie pytam, kto wogóle się pisze na jakąś integracje
[ Dodano: 2012-04-28, 14:29 ]
To tak może na zachęte dla niektórych?
Witam
Może by tak na początek spotkać się w maju w Dynowie, ludziska się zapoznają, ustalimy jakiś "plan działań" na ten rok. Jak widzę trochę ludzi z Podkarpacia jest, więc byłoby fajnie coś wspólnie podziałać.
dodek10, no ja tak nie mysle zwlekać bo chce jezdzic na legalu. B zdalem w dzien urodzin a A mysle zdawac za jakies 2 tyg w Tarnowie,rzekomo łatwiej :O