Forum stoi na nowym silniku. Stare hasła zostały unieważnione. Musisz ustawić nowe hasło przed pierwszym logowaniem, zrobisz
to przez opcję "Nie pamiętam hasła", które znajduje się poniżej formularza logowania. Link do zmiany hasła zostanie wysłany na adres e-mail przypisany do konta.
Już znalazłem gdzieś na necie Jak coś, to na chomiku jest moim
Motor to masz w pralce! ||| "Prawdziwy facet poci się olejem, jak rozdzielacz w Bizonie" ||| Spirit: "Jak odpalisz moją MZtę jestem twój"
"Jawa is made for repairing, MZ is made for riding"
"Smutne jest to, że wy, Polacy macie taki problem z alkoholem"
Motor to masz w pralce! ||| "Prawdziwy facet poci się olejem, jak rozdzielacz w Bizonie" ||| Spirit: "Jak odpalisz moją MZtę jestem twój"
"Jawa is made for repairing, MZ is made for riding"
"Smutne jest to, że wy, Polacy macie taki problem z alkoholem"
Fotki robiłem własnoręcznie, w razie problemów, mogę zrobić lepszą fotkę poszczególnej strony
Tylko nie pisać, że to badziewne wydanie. Nie tym się kierowałem. Zbieram oryginalną dokumentację z ETZ 250. Mam np gazetę Motor (test ETZ 250) z 1983 roku, czy instrukcję.
Nabylem wyzej wymieniona ksiazke i zeskanowalem dla potomnosci;)
Chetnie ja udostepnie tylko poprosze o jakies wskazowki w jakim serwisie mam to zrobic zeby wszyscy bez problemu mogli pobierac i nie zostala stamtad zaraz usunieta
[ Dodano: 2011-12-12, 18:13 ]
DO LORD-89 Hej, moglbys udostepnic ten katalog czesci gdzies indziej bo na chomikuj wyskakuje mi ze pozyzej 1MB jest platne sciaganie
Dzieki
Na szczęście przewidziałem problem i straciłem może i na wysyłając płatnego smsa, chce wrzucić w wersji PDF ale trochę strony mi się nie pokoliei układają, poczekaj może późnym wieczorem wrzuce....
Motto braci Koala-"Jesteśmy po to aby pomagać..."
"A przyczyną wszystkich naszych problemów jest zwykła mała niepozorna usterka..."
Szukasz wirnika do MZ ETZ 150/250/251 lub twój wirnik wymaga regeneracji sprawdź moje aukcje (oraz dział ogłoszeń forum)
Witam obiecałem wam jakiś czas temu umieściłem na szybkim serwerze z którego fajnie się ściągą i można parę linków ściągać na raz...
Możliwe że dodam wersje poprawioną w PDF.. mz_kanuni_spare_parts.rar Mz Kanuni Spart Parts.pdf
[ Dodano: 2012-01-03, 22:13 ]
Polecam do umieszczania i ściągania z tego serwera prędkość jaką miałem to 1,3Mb (prędkość łączą 10Mb) http://www.1fichier.com/
natomiast z http://www.zippyshare.com/ do 1Mb
"A przyczyną wszystkich naszych problemów jest zwykła mała niepozorna usterka..."
Szukasz wirnika do MZ ETZ 150/250/251 lub twój wirnik wymaga regeneracji sprawdź moje aukcje (oraz dział ogłoszeń forum)
"No to cyk" - wypijmy za zdrówko cioci Dobra starczy na dziś bo już chyba z trzy godziny się bawię... Może ktoś z was coś ciekawego uplinkuje?
Pamiętajcie w tym temacie gra Wielka Orkiestra Literaturowej Pomocy bez której nikt silnika nie poskłada o drugiej w nocy...
1. Ma ktoś Katalog części MZ ETZ 150 pl w plikach jpg
2. Da się jakoś rozbić skany zamknięte w jednym pliku PDF na poszczególne pliki JPG
3. Kto zna hasło do do poczty klubowej
kosior30, ten „Katalog części MZ ETZ 251-301 KANUNI.zip” co masz na chomiku jest z opisami jak tak to po jakiemu
szatri pisze:Z racji tego ze ktoś usunął pliki, zabezpieczyłem możliwość zablokowania konta mzclub@o2.pl poprzez zmianę hasła, konto nadal jest klubowe lecz hasła o tak nie napisze by byle leszcz się na nie wbił i zmienił hasło. Kto chce hasło niech pisze na PW, puki się nic nie wyjaśni odnośnie sposobu przechowywania i dostępu do plików tak chyba zostanie, chyba ze admini coś sensownego wymyślą!!
Awers, pewnie po dłuższym szperaniu bym znalazł na wirtualnym dysku po raz drugi miałem awarie swojego HD i Win XP nie widział moich HD dopiero jak nadałem mu literę D: był widoczny, ale coś za coś znów utraciłem całą zgromadzoną literaturę do MZ i cały dysk D
2) przerabiam JPG na książki/katalogi w PDF jak i poszczególne strony w PDF na jedną książę w formacie PDF
3) moja wersja jest w JPG i ma opisy