MZ KLUB POLSKA
Klub Miłośników Motocykli MZ
Klub Miłośników Motocykli MZ
Moderator: mod_team
Nie tak dawno były zaostrzenie przepisy dot. odległości sytuowania różnych obiektów w pasie drogowym w tym m.in. drzew i aktualnie problem ten się nie powiększa, ale prawo nie działa wstecz i to, co było przed wejściem nowych przepisów jest legalne i trudne do usunięcia.hubertbaran pisze:To że nie miał kasku to jest fakt ale co przy drodze robi taki krzyż pojąć nie mogę;|
był u mnie taki wypadek naszczęscie nie smiertelny. że typek jadąc motorem nie wyrobił na zakręcie i uderzył w dom, Akurat w miejscu gdzie uderzył było okno i razem z motorem wleciał przez okno do mieszkania. Najzabawniejsze w tym było to że akurat jak wleciał przez okno to rodzina siedziała w tym pokoju i ogladała film. Właścicielom mieszkania się nic nie stało a motocyklista był tylko połamany.Awers pisze:Jest np. kilka takich miejsc, co ściana domu przylega do krawędzi drogi.
akurat nie mogę się zgodzić z tym, że drzewa były złe i je wypier...licznik na 180, 3dni prawka - o czym to świadczy? bardzo dobrze że skończył na drzewie a nie na innym samochodzie, palant i tyle.AdamSsS pisze: i uderzyliw w drzewa kóre rosna tylko na tym zakręcie do okoła pola i za drzewami też pola nawet mieszakńcy apelowai o usuniecei tych drzwa ale be skuteczne dopeiro po tym wypadku usunięto je